Alleenstaandendiner in Vlaardingen

Al vele jaren organiseert Rotaryclub Vlaardingen in december het 'Alleenstaanden diner'. In de donkeren decembermaand worden 100 alleenstaande ouderen uit Vlaardingen uitgenodigd voor een mooie avond in het Delta-hotel, waar zij worden getrakteerd op een 4-gangen diner in een sfeervol aangeklede zaal, met live muziek en een kerstverhaal.

De leden van Rotaryclub Vlaardingen zorgen voor de bediening én dat de gasten veilig worden opgehaald en thuisgebracht. Een feestavond waar menigeen al ver van te voren naar uitkijkt.

Deze avond wordt gefinancierd door de opbrengst van de verkoop van de lekkernijen die u vindt op deze website. Alles samengesteld en vers bereidt door onze Vlaardingense 'huisbanketbakker' Herweijer. 

Doet u mee?! Het werkt heel eenvoudig!

U bestelt voor uzelf, uw familie, uw collega's en/of uw relaties een Sinterklaas-smulpakket, boterletter of boterstaaf. De meeropbrengst komt voor 100% ten goede aan het Alleenstaandendiner.

U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of afhalen op 1 van de afhaallocaties.

Namens alle dames en heren die deelnemen aan het Alleenstaandendiner en de leden van Rotary Vlaardingen: bij voorbaat dank voor uw bestelling!